Lukijat

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

rv 25

Heippa. On vähän venynyt tää kirjoittaminen tänne. On ollut kaikkeaa tekemistä ja jostain syystä tää on vaan jäänyt. En oo oikein jaksanut kirjoitella mitään oikeastaan. 

Täällä mennään nyt rv 24+3 ja toivon jo et elokuu jo tulis. Ei vaan jaksais enää olla tässä siunatussa tilassa. Närästys on pahentunut entisestään. Joka ikinen ilta närästää ja ei oikein närästyslääkkeet auta mihinkään. Tällä hetkellä on mukavasti siitepölyallergiakin päällä ja onneks sain siihen viime viikolla lääkkeet, mut tuntu et tein kuolemaa kun oli niin hirvee olo. Harjoitussuppareita mulla on ollut jo 2 viikon verran päivittäin ja aika paljon niitä tulee. Välillä mietityttää et tekeekö ne tonne alas mitään. (toivottavasti ei) ja jotenkin usein sattuu tonne vattaan. Mut pojalla on onneksi kaikki hyvin ollut! Potkii kovasti ja on kokoaika liikkeessä. On kyllä paljon vilkkaampi tapaus kuin Sofia. 

Käyn muuten kahdesti kuukaudessa kontrolliultrissa, kun mulla ja vauvalla on eri veriryhmät ja ollut alusta asti vasta-aineita veressä. Vasta-aineet ei oo tosin noussut enää ollenkaan ja niitä ei ole vielä paljon, mutta varmuuden vuoksi käydään aina vauvelia kattomassa ja pois suljetaan anemian viitteitä. Niitä ei ole onneksi vielä ollut ja toivottavasti niitä ei tuu. Tulee aina kyllä tosi turvallinen olo kun pääsee niin usein kattoo että miten sielä voidaan. Viikon päästä perjantaina on sitten taas ultraan aika ja aion todellakin kysyä että onko ne supistukset tehnyt mitään tonne alas. Ne tarkistuttaa aina välillä, mutta sanoivat et jos niitä supistuksia rupee tiheemmin tulemaan niin sitten katotaan. Toivotaan siis että kaikki on hyvin! pelottaa jos jostain syystä joutuis jäämään sairaalaan siihen asti kun synnyttäis :s Siihen on kuitenkin vielä reilut 3 kk. Tämä pikku herra oli viikko sitten ultrassa 643 g ja vastas 1 viikkoa isompaa :) Sanottiin että ei ole iso vauva, mutta ei kyllä pienikään. Sofiasta sanottiin kokoaika et siro vauva tulee. Mut oli Sofialla kuitenkin painoa 3275 g kun synty. Katotaan kuinka painavaa tästä herrasta tulee. Toivottavasti ei mitään 4 kiloa painavaa kiitos! 

Kaikkia hankintoja ollaan jo tehty ja vauvan vaatekaappi on jo kunnossa, sekä tuttipullot ja vaipat yms. Ostettiin myös tuplarattaat ja niiden pitäis pian olla täällä! Haluan laittaa kaiken kuntoon tarpeeksi ajoissa, ettei si tuu kiire ja jos lopussa on niin tukala olo ettei jaksa tehdä mitään niin kaikki on jo valmista ja voi vaan olla ja rentoutua. 

Mitäs meidän Sofialle tän hässäkän keskellä kuuluu. No Sofia kasvaa kovaa vauhtia. Paino nousee kiitettävästi ja pituuta myös. Sekä on kova juttelemaan. Tosin siitä ei saa vielä mitään selvää, mutta mitä me hänelle puhutaan niin ymmärtää kyllä todella hyvin. Sofia ei ole enää pitkään aikaan öisin heräillyt. Menee jo nätisti 8 aikoihin nukkumaan ja nukkuu 7-8 asti aamuun heräämättä, mikä on tosi hyvä juttu. Ja syöttämisestäkin on tullut paljon helpompaa kun syö ne ruuat mitä mekin syödään, eikä tarvi enää erikseen mitään tehdä. Sofia oli tosiaan eilen mun hyvällä kaverilla yökylässä. Sillä kaverilla on samanikäinen poika ja ne oli sielä leikkinyt yhdessä nätisti niinku aina ja syönyt tosi hyvin, eikä mitään kitinöitä ollut ku pitänyt mennä nukkumaan. Seuraavana päivänä ku haettiin pirpanaa kotiin oli Sofia ihan innoissaan ja äipässä kovasti kiinni <3 Tää päivä on kyllä taas kiitettävästi kiukutellut, kun ei ollut leikkikaveria siinä, eikä meidän seura oo kelvannut :D No onneksi näkevät jälleen tiistaina :) 

Nämä kaverukset ovat aina yhdessä. Siis paita ja peppu. Joka paikkaan kulkee yhdessä ja ihan kiinni toisissaan. Ovat kyllä niin suloisia yhdessä ja ei oo ikinä vielä tapellut mistään lelusta tai mistään. On ihanaa että on tollasia kaveruksia kenen luo voi aina vaan mennä kun tylsää tulee ja aina saa niin hyvälle tuulelle. Miten niin pienessä ajassa jostain ihmisestä voi vaan tulla niin tärkeä. :) 

Taidan tästä mennä nukkumaan. Neiti nukahti jo puol 8 ku oli aivan väsynyt. Tais olla rankka se eilinen reissu :D Hyvää yötä ja palaillaan <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti