Lukijat

perjantai 14. helmikuuta 2014

Sofia 1 vuotias

Sori et on mennyt taas aikaa viimeisestä kirjoituksesta. Nyt on taas ollut vähän huonompi olo. Oksennusta tulee AINA aamuisin ja AINA iltaisin. Mä kun aattelin että pahoinvointi olis ohi, mut eii. Eikä oikein ruoka maistu, mut pakko silti syödä. Nyt mennään rv 14+2 eikä oo vielä painoa tullut. Tänään on myös ystävänpäivää, joten hyvää ystävänpäivää kaikille ihanille <3 

Mitäs meidän pirpanalle kuuluu. No meidän pirpana täytti keskiviikkona 1 vuotta. Edelleenkin on vaikea kuvitella miten aika on vaan mennyt. Vastahan me hänet tuotiin sairaalasta kotiin ja oli kovin kovin pieni, eikä muuta tehnyt ku nukkua. Nykyään tää meidän ITSEPÄINEN taapero, kävelee, juoksee, osaa hyppiä ja on niin tempperamenttinen. Ei sitten millään usko, jos äiti tai isi kieltää jostain. Mutta niin hurmaava neiti, joka pussaa kaikkia pehmoleluja ja ihmisiä,jopa tv ruutua! Ihanat kuolapusut <3 Ja vierastanut ei oo enää pitkään aikaan. Mittoja en osaa sanoa mitä näyttää, kun neuvola on vasta 18.2 ja silloin raukka saa rokotteet :( mut kotivaaka näytti 10,7 kg.

Sofia on kyllä muuten tosi helppo lapsi, nykyään nukahtaa todella hyvin päikkäreille ja nukkuu 2 h putkeen. Nukkuu yhdet päikkärit ja yöllä sammuu aina sänkyynsä. Öisin heräillään aina silloin tällöin kerran, mut nyt kun kipeenä ollaan oltu, toinen herännyt parhaillaan 7 kertaa yössä.. Huh huh. voitte kuvitella kuinka silmät ristissä oon ollut... Mut ollaan tautia melkein jo voitettu :)

Välillä taas syömisestä ei sitten meinaa tulla mitään. Aamupala menee aina tosi hyvin ja välipala ja iltapala, mut sitten kun pitäis kunnon ruokaa syödä. Mitä taistelua välillä :D Nyt ollaan onneksi syöty pari päivää taas paremmin ja neiti on alkanut syödä meidän ruokia, eikä olla niitä enää mössatty. Lemppari on lihamakrulaatikko ja jauhenlihaperunasoselaatikko. Mut pasta, pasta on sen lemppari! Peruna menee kans tosi hyvin alas, mut si jos riisiä täytyis syödä niin.... kyllä ne kaikki vaan tulee ulos suusta. Mut hyvin on painoa tullut ja neiti on tyytyväinen ja niin.. KAIKKI MITÄ ÄIPPÄ SYÖ NIIN HÄNENKIN ON PAKKO SAADA. oli se sitten leipää, jätskiä, kurkkua, mitä tahansa niin hänkin haluaa. Ja Sofiasta on tullut äipän tyttö. Se ns. roikkuu muussa kiinni kokoaika, vaikka isi olisi kotona niin silti halutaan olla ja leikkiä äidin kanssa. Isin kanssa ei oo kivaa leikkiä. Toivottavasti tää on vaan joku vaihe ja kohta neiti olis enemmän isissä kiinni et äippä sais levätä :)  

Huomenna on sitten tiedossa Sofian 1 v kuvaukset ( mikä jännittää ihan hirveesti miten ne sujuu) ja Sofian synttäribileet :) Tänään täytyis vielä siivota ja äijän tukka leikata. Mutta mun on pakko sanoo etten jaksais mitään tehdä, en ainakaan yksin. Voisin vaan nukkua päivät pitkät :D Toivon tosiaan et tää olo menee pian ohi niin jaksaisin taas olla oma itteeni :) Mutta onnellisia ollaan siitä mitä meillä on ja siitä mitä tulevaisuus tuo tullessaan <3 


siinä mummin ja papan kanssa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti